Saturday, November 12, 2011

Kali ni turn Abang Awi Dengan Kak Mai pulak

           11.11.11...Woooo,,satu Malaysia betul tarikh sepupu aku, Megat Syarqawi Megat Azraa'i pilih nak mengakhiri zaman bujangnya dengan pilihan hatinya, Nur Maizura Lin. Engineer Sony dan Lecturer UiTM..Cocok sangat..Abang Awi Kiut..Kak  Mai miut (bukan mute)..

Masa Tunang (Lesen L)..
.
.
.
.
.
.
.
.
Dah nikah (Lesen Besar,hahahaha)..

           Alhamdulillah, majlis berjalan lancar penuh gilang-gemilang.Seronok tengok Abang Awi ni..Muka tegang je..Lagi-lagi sebelum tangan kena henjut dengan tok kadi..Kalau toreh muka tak berdarahla..Masa ni abang awi demam sebenarnya..Bila tok kadi kate,,,SAAAHHHHH...Kebah terus demam dia..Sekali akad je tu..Hebat!!!!!Kak Mai..Dia ok..Senyum je..Maintain ayu..Memang ayu pun...haha..tengoklah gambar-gambar amatur kat bawah ni..sori abang awi,,tangan cameraman tak berbedung masa kecik-kecik dulu..


 Batal wuduk..teruk diorang kene buli masa ni...



Welcome to the Family kak Mai..
 Moment of Truth




 Pucat tak berdarah...haha



 Cari 2 si gebu yang tersembunyi



 Mahal ni...susah nak dapat..



 Dah Nikah...



 Parent Abang awi



 Dua Mata Bertemu.



 Kak Mai dah lapar...



 Lauk untuk hari itu,,Kucing goreng tepung..



 Budak kecik itu comel...



Pengantin Lama..


     Banyak lagi nak upload..Tapi internet bengong..Ni pun dah cukup lama nak tunggu..Untuk acara bersanding malamnya,,akan diupload kemudian..Ada masalah teknikal sikit..Huhuhu..Papepun, nak ucapkan tahniah jugak kat Family kak Mai sebab berjaya organize wedding ceremony yang cukup indah untuk diingati pasangan mempelai dan keluarga..

         Dan kepada abang awi,,wan dah takde geng nak tengok bola dahla lepas ni..haha..Jaga kak Mai baik-baik..Wan yakin abang awi akan jadi suami yang baik sebab abang awi memang abang yang baik..Terbaik..Lepas ni mesti berasap la english abang awi kena asah dengan kak mai..hahaha..

        Dan kepada kak mai,terima kasih sebab sudi terima abang sepupu wan ni..Kak Mai dah buat pilihan yang terbaik,,sebab abang awi memang yang terbaik..Jangan risau,,abang awi ni makan tak banyak mana pun..Spaghetti Olio pun dah boleh wat die kenyang..hahaha..Kak Mai suka masak kan..Italiano..delizioso..appetitoso..haha..


SELAMAT PENGANTIN BARU ABANG AWI DAN KAK MAI..
KAMI NAK BABY-BABY YANG CUTE MACAM
 ALYA, LOKMAN DAN FATEH


*ps:jom makan nasi lemak n kopi o..

1 comment:

  1. dh kawin dh dorg..kite bile lg???wek..hehe..gurau je.(^^)

    ReplyDelete